ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ηράκλειο

Η μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα της Κρήτης, το Ηράκλειο είναι μια ζωντανή και μοντέρνα πόλη, γεμάτη μνημεία και αξιοθέατα περασμένων εποχών. Με πληθώρα καφετεριών, μπαρ, κλαμπ, καταστημάτων και μουσείων στην καρδιά της βόρειας ακτής της Κρήτης, το Ηράκλειο καλωσορίζει επισκέπτες όλο τον χρόνο.  Η μητροπολιτική και πολυπολιτισμική της ταυτότητα, με ενετικές και αραβικές επιρροές, προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο και καθώς δημοφιλείς πόλεις και τουριστικά θέρετρα, όπως η Χερσόνησος και τα Μάλια είναι πολύ κοντά, η δημοτικότητα της ενισχύεται κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η Κνωσός, το παγκοσμίου φήμης παλάτι του βασιλιά Μίνωα, η Βασιλική του Αγίου Μάρκου, το κάστρο Κούλες που δεσπόζει στο λιμάνι της πόλης και αμέτρητα μουσεία και μνημεία έχουν χαράξει την ιστορία της περιοχής και έχουμε δημιουργήσει μια μοναδική κληρονομιά πλεγμένη από μύθους και θρύλους διατηρημένους για τις επόμενες γενιές.

Αμμουδάρα

Η παραθαλάσσια, τουριστική Αμμουδάρα βρίσκεται σε μια αμμώδη παραλία μήκους σχεδόν 6 χιλ. που εκτείνεται δυτικά της πόλης του Ηρακλείου. Το ζωηρό αυτό προάστιο είναι όμορφα και μοναδικά διακοσμημένο από το βαθύ μπλε της θάλασσας και την ώχρα της άμμου. Κινηματογράφοι, καταστήματα, τουριστικά μαγαζιά, καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια καλωσορίζουν επισκέπτες στην περιοχή.  Τα βράδια, η περιοχή μεταμορφώνεται στον πιο ζωντανό εαυτό της και ακολουθεί τους ρυθμούς τόσο της τοπικής όσο και της διεθνούς μουσικής.

Καταστήματα & Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο, σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα προσφέρουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να κάνουν μια αναζωογονητική βόλτα. Για όσους επιθυμούν να κάνουν μια βόλτα στην πόλη του Ηρακλείου, η στάση του αστικού λεωφορείου είναι μόλις λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο. Η κοντινή απόσταση που χωρίζει την Αμμουδάρα από το Ηράκλειο προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να περπατήσουν ανάμεσα σε εντυπωσιακά μνημεία μεγάλης αρχαιολογικής και πολιτιστικής αξίας.